fbpx

TAKLYFT OAVSETT TAK

Har ni konkreta planer på att bygga ut eller allmänna funderingar över vilka lösningar som är bäst lämpade för er fastighet? Taklyft är ett både kostnadseffektivt och smidigt sätt att utöka sin befintliga byggnad eller bostad på höjden.  Vi har genomfört ett stort antal framgångsrika taklyft, och har många års erfarenhet av att arbeta med såväl bostäder som lokaler. Även om det fortfarande är absolut mest vanligt att man utökar befintliga byggnader genom traditionella utbyggnader, så har det på senare tid blivit väldigt populärt att istället utöka antalet våningar. Men vad är egentligen taklyft? Och när är det ett lämpligt alternativ?

Byggnadstekniken har gjort enorma framsteg på kort tid. Antalet nya och effektiva metoder för pålitliga och kvalitativa nybyggnationer, renoveringar och utbyggnader har kommit att bli allt fler. Den ökade tillgängligheten på kraftfulla maskiner och ständigt förbättrade arbetsmetoder har gjort att såväl privatpersoner som företag kan dra nytta av moderna lösningar. Taklyft är ett perfekt exempel på denna utveckling, och är numera ett givet val för den som vill utöka en befintlig byggnad. Det skapar en riktigt unik möjlighet att ge befintliga bostäder eller lokaler en helt ny våning.

GALLERI

KONTAKTA OSS FÖR ETT SMIDIGT TAKLYFT

Oavsett om ni har konkreta planer på att bygga ut och överväger en extra våning eller om ni bara överväger flera alternativ så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I samråd med er tittar vi gärna närmare på förutsättningarna för ett snabbt, smidigt och effektivt taklyft som på bästa möjliga sätt utökar er befintliga byggnad. Vi har erfarenheten och den utrustning som krävs för att ta hand om även de allra mest krävande jobben.

Vilka är fördelarna med taklyft?

Oavsett om man vill utöka sin privatbostad till följd av tillskott i familjen, eller behöver anpassa en industrifastighet eller ett lantbruk så innebär ett taklyft att man inte behöver flytta sin familj eller verksamhet utan istället får möjligheten att utnyttja redan befintlig yta. Detta gör att man slipper besvär såsom försäljning av fastighet, flytt och nyetablering. Då byggnaden utökas på höjden behöver man sällan oroa sig för att fastighetsarea ska begränsa ens drömmar och ambitioner. I de flesta fall kan man nyttja byggnaden som vanligt under den tid som arbetet pågår, vilket gör det till ett alternativ som inte är särskilt påträngande när det kommer till utbyggnader.

Vi ansvarar från planering till slutfört lyft

Vi sätter stor stolthet i att ansvara fullt ut för alla projekt som vi tar oss an. När det gäller taklyft så är det oerhört viktigt att säkerställa att byggnaden i fråga faktiskt kan utökas på höjden, vilket kräver noggrann övervägning gällande huruvida byggmaterialet och konstruktionen som använts är rustat för ytterligare påfrestningar. Vid utförandet använder vi oss av utrustning som klarar de allra mest krävande arbeten, vilket gör att ni aldrig behöver fundera över huruvida er byggnad är för stor eller för liten för projektet. Genom att besikta den befintliga byggnaden säkerställer vi att ett taklyft är möjligt, och genom gemensam planering kan vi garantera att resultatet motsvarar era förväntningar.

Mer information?

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Bengt Rickard.
Tel: +46 (0)10-474 03 05
bengt.rickard@tungalyft.se

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig




    UPP