Peter Revay blir ny VD för Tunga Lyft

3 oktober 2016

- Det ska bli mycket spännande att leda Tunga Lyft AB. Med befintliga och nya tjänster ska bolaget erbjuda tjänster som effektiviserar branschen på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi ska möta de högt ställda produktions och kvalitetskrav som våra kunder har med marknadens vassaste tjänsteerbjudande.

Det säger Peter Revay som den 3/10 tar över posten som VD för Tunga Lyft AB. Han efterträder Conny Plato som tar över rollen som depåchef i Malmö.

Med Peter Revay får vi en mycket erfaren företagsledare med tydligt fokus på försäljning och marknadsföring inom tjänstesektorn och business to business, säger Peter Ahlgren, styrelseordförande i Tunga Lyft och partner i ägaren Storskogen Utveckling AB.

Peter kommer närmast från One Nordic AB där han varit affärsområdeschef för deras industriaffär. Innan dess verkade Peter som VD för Maintpartner AB. - Under mina år i branschen har jag sett Tunga Lyft växa sig starkt och jag har alltid varit imponerad. Det är en härlig känsla att få ta vid och vidareutveckla det fantastiska arbete som Rolf och Conny gjort med Tunga Lyft, säger Peter.

Peter tillträder sin roll den 3/10 och kommer att ha sin bas på kontoret i Spånga.

För mer information, kontakta CEO Peter Revay på telefon +46 702 22 89 77 eller Peter Ahlgren, Styrelseordförande Tunga Lyft på telefon +46 706 40 25 68.

Peter Revay, nytillträdd VD för Tunga Lyft.