fbpx

Riggare

Rigging är en nödvändig del av flera stora byggprojekt. Vi installerar och monterar säkra plattformar och utrustning för tunga lyft. Vi kan hjälpa till med alla typer av riggningsarbete, det kan vara allt från att hyra en van riggare till att överlåta hela riggningsarbetet till oss. Säkerheten går alltid först under våra projekt och vår kvalificerade personal utbildas löpande för att undvika faror. Certifiering och träning är det bästa försvaret mot olyckor som riggare stöter på varje dag. Våra projektledare kan hjälpa till innan projektet med planering av uppsättning. Vi kan inte förutsäga alla problem på platsen men med tanke på alla våra års erfarenhet av riggning kan vi förutse de vanligaste problemen och finna lösningar på problem som uppstår.

BAXARE/TEKNIKER

Tunga lyft är något som vi är experter på. Vi jobbar aktivt med säkerheten och förstår farorna som kan uppkomma vid tunga lyft. Vår personal är utbildade och tar alltid det säkra före det osäkra. Vi planerar och utför alla typer av tunga lyft på ett säkert sätt genom att följa aktuella föreskrifter och att använda rätt skyddsutrustning. Vår kompetens bygger på lång erfarenhet vilket gör att vi kan anpassa varje projekt efter behov. Vi har högt säkerhetstänk och skapar en säker miljö för våra arbetare och allmänhet.

LYFTLEDARE

Vid mer komplexa lyft där flera personer jobbar samtidigt arbetar erfarna lyftledare för att säkerställa att varje lyft utförs rätt. Vi klarar av alla tänkbara lyft där exempelvis lasten är komplicerat utformad eller om flera maskiner är inblandade i lyftet. Vi har utbildade lyftledare som känner till standarder, lagar och föreskrifter för att utföra lyftarbeten på bästa och säkraste sätt. Lyftledaren har övergripande ansvar över lyftet och ser till att alla på arbetsplatsen är införstådda med planen. Våra lyftledare är också ansvariga för säkerheten på arbetsplatsen, och att kontrollera att varje lyft utförs säkert.

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Peter Pettersson.
Tel: +46 (0)10-474 03 71
E-post: peter.pettersson@tungalyft.se

GALLERI

KONTAKTA OSS

Behöver ni hjälp med riggare, baxare eller lyftledare är det Tunga Lyft ni ska kontakta. Vi har erfarenhet av de mest komplicerade jobben, den rätta utrustningen och utbildad personal för varje jobb. Vi ser fram emot att höra från er!

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    Mer information?

    UPP